BIBLIOTECA: NECESSITEM MÉS PERSONES VOLUNTÀRIES

Famílies,

per tal que la biblioteca de l’escola pugui continuar amb les seves tasques necessitem pares i mares que pugueu reservar-vos els dimarts o els dijous en la franja compresa entre 9 i 10 h del matí per atendre el servei de préstec dels nens i nenes dels cursos de primer cicle de primària. Necessitem més famílies involucrades per tal que el préstec dels nostres infants no es ressenti si alguna de les persones voluntàries falla algun matí.

Si hi esteu interessades, poseu-vos en contacte amb la comissió enviant un correu a:

biblioteca@afalarenaldellevant.cat

Comissió Biblioteca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada