RECAPTACIÓ DE LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Divendres passat, el pati de l’escola es va omplir de famílies gaudint d’una bona xocolata calenta i melindros amb la gran xocolatada solidària de l’Arenal de Llevant.

La recaptació ha estat de 418 €, que es donaran íntegrament a la Fundació La Marató de TV3, que enguany destina fons a impulsar la recerca biomèdica en càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Tot i que la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els darrers anys, la incidència segueix sent molt alta, pel que cal seguir investigant i amb aquest import posarem el nostre granet de sorra en aquesta investigació!

Moltíssimes gràcies a totes i tots per col·laborar en aquesta important lluita i per compartir aquests moments solidaris! I un agraïment especial a Cuina Justa per donar-nos aquesta xocolata tan dolça i alhora solidària!

Comissions de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada