AGRAÏMENTS I FOTOGRAFIES DE L’ACTE REIVINDICATIU DE DISSABTE

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Escola en Lluita de l’Arenal de Llevant i des de la Plataforma per Educació Pública de Poblenou volem agrair a totes les famílies que vau participar en l’acte reivindicatiu de dissabte.

Vam ser molts i moltes alçant-nos contra les retallades, els barracons, els bolets i la manca d’instituts al barri. L’èxit rotund de la jornada, que va concloure amb la lectura del Manifest i una batucada de totes les colles de Poblenou -entre elles la dels Atabalats–, exigeix resposta immediata per part de l’administració. Us mantindrem informats dels pròxims passos a seguir.

Aprofitem aquests agraïments per compartir amb vosaltres algunes imatges de la cercavila.

Seguim!

Comissió Escola en Lluita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada