RECOLLIDA DE DISFRESSES I INFORMACIÓ PRÀCTICA PER A LA RUA DE CARNESTOLTES

Bon dia famílies!
S’apropa la data de la rua de carnestoltes que com sabeu és dissabte dia 2 de març. La setmana vinent tindrem la recollida de disfresses al vestíbul de l’escola dimarts, dimecres i dijous de 16-18h. El mateix dissabte tindrem obert de 10-13h per si hi ha dubtes en la realització de la disfressa.
La trobada és a Rambla de Poblenou amb carrer Taulat a les 16:30h. Som la comparsa número 13. El número de comparsa, com cada any, el trobareu escrit al terra de la Rambla.
Aquest any la rua començarà al carrer Taulat pujant per la Rambla (en dues columnes) fins a la cantonada amb Sancho d’Àvila, on girarem fins a Llacuna. La nostra comparsa pujarà pel costat esquerre de la Rambla. L’escenari dels jutges serà a l’inici de la rua, al mateix carrer Taulat, on farem la cançó del Cargol treu banya.
Bona rua!
Comissió Belluga´t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada