PER UNA EDUCACIÓ FEMINISTA: FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA LILETA!

Benvolgudes famílies,

Ja la tenim aquí! Acaba de néixer LA LILETA DEL POBLENOU, la Xarxa d’AFAs per una Educació Feminista. Es tracta d’una xarxa impulsada per les AFAs de les escoles La Llacuna i Fluvià, amb la col·laboració d’altres AFAs del barri, com les de les escoles Bogatell, L’Arenal de Llevant, la Marbella, la Flor de Maig, i dels instituts Quatre Cantons i Maria Espinal.

La Lileta té per objectiu sensibilitzar la comunitat educativa per tal que s’implementi de manera real i efectiva la coeducació o educació feminista a totes les escoles i instituts del barri. Cal dotar l’educació dels nostres infants d’una mirada transversal que afavoreixi l’equitat real entre nens i nenes, tenint en compte i naturalitzant totes les opcions sexuals i de gènere.

La festa de presentació de LA LILETA tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de marça la Plaça Can Saladrigas. D’11h a 14h podeu venir amb els vostres fills i filles i gaudir dels tallers i activitats que s’han organitzat, així com escoltar el Manifest Infantil pel Dia de la Dona, ballar amb el Zumba Kids (A Lo Cubano) i gaudir del conta-contes no sexista i la batucada de les escoles del Poblenou.

No t’ho perdis!

Ajuda’ns a convertir l’escola en un lloc segur i lliure d’etiquetes que perpetuin la desigualtat!

AFA de l’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada