CRIDA DE VOLUNTARIS PER A LA DIADA DE SANT JORDI I PER A LA BIBLIOTECA

Benvolgudes famílies,

Com us vam fer saber divendres passat ja ens estem organitzant per tal que la diada de Sant Jordi sigui tot un èxit. Per aquest any necessitaríem voluntaris que poguessin ser a l’escola el mateix dia 23 d’abril a les 15:00. S’haurien de preparar les taules, els llibres… per tal que es pugui fer l’intercanvi de llibres.

Per altra banda, tornem a necessitar voluntaris per a la biblioteca per a dur a terme el préstec de llibres als nens i nenes de l’escola. Ens falta gent als matins de dilluns a divendres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “CRIDA DE VOLUNTARIS PER A LA DIADA DE SANT JORDI I PER A LA BIBLIOTECA”

  1. Jo podria estar el 23 d’abril per col·laborar. I tb algun dels matins pel servei de biblioteca,pero vaig tenint metges i no se si em puc comprometre tots els matins d’un dia concret…i tb depenc de posar-me de part…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.