FE D’ERRADES

A l’acta de la junta del mes de març publicada ahir hi ha una errada.

Pel que fa a l’organització i gestió de la festa de fi de curs:

Per tal de conciliar la jornada festiva amb un espai on poder jugar a pilota, es proposa que aquest tingui un caràcter més educatiu i amb un valor afegir respecte al dia a dia a l’escola. Es proposa contactar amb l’ONCE per tal que deixi material sensorial. Tot i així, i per tal d’evitar interferir amb les activitats guiades al pati, l’espai de pilotes seria el gimnàs. Aquest punt queda pendent de valoració per part de les famílies voluntàries de cinquè, que gestionarien aquest espai i el joc que s’hi faci.

 

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada