TASTET I PORTES OBERTES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

si esteu interessades a veure com funcionen algunes de les activitats extraescolars que es fan a l’escola, podeu venir al tastet d’extraescolars que tindrà lloc aquest divendres 31 de maig de 17:00 a 18:15. Podreu acompanyar els votres infants mentre provin les activitats. Podran fer roda i provar més d’una activitat.

Per altra banda, les setmanes del 3 al 17 de juny es faran les jornades de portes obertes perquè pugueu veure els vostres fills i filles durant l’estona d’extraescolars. Us adjuntem un document on podreu veure els dies i els horaris en què es podrà assistir a  cadascuna de les extraescolars.

portes obertes 18-19

Us animem a participar de les dues activitats que organitza Closques!

Comissió Extraescolars i Casals

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada