CRIDA BIBLIOTECA: US NECESSITEM

Famílies, per tal que la biblioteca pugui continuar amb les seves tasques necessitem pares, mares, avis, àvies i qualsevol altre membre de la famílila que pugui reservar-se un dia de la setmana a partir de les 9:00 del matí per atendre el servei de préstec dels nens i nenes de l’escola.

Necessitem també persones voluntàries que puguin ser a la biblioteca a la tarda. Les tasques que es faran en aquesta franja són les següents: folrar llibres, endreçar prestatges, entrar a l’ordinador les dades de sortida i entrada de cada llibre en préstec, etc.

Apunteu-vos-hi!

biblioteca@afalarenaldellevant.cat

 

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.