ACTUEM PEL CANVI! TALLER DE TEATRE SOCIAL I FEMINISTA

Bona nit, famílies,

Estem molt contentes d’anunciar-vos que s’han obert les inscripcions pel Taller Social i Feminista, promogut per la Lileta del Poblenou i adreçat a infants de 6è de primària i 1r d’ESO del barri del Poblenou. La Lileta del Poblenou és una xarxa d’AFAs d’escoles i instituts del barri que treballem per garantir una educació en equitat de gènere. Amb aquesta finalitat estem treballant en diferents activitats com la que us volem presentar a continuació.  Podeu seguir-nos a Facebook i a Instagram!

El Taller Social i Feminista és una activitat finançada per l’Ajuntament de Barcelona i Apropem-nos (per tant, és totalment gratuïta!), que es durà a terme a Can Felipa de la mà d’AverlasailasTeatro de lo posible, guardonades amb el XII Premi 25 de Novembre, per una Barcelona lliure de violència masclista. 

En aquest taller treballarem, a través del teatre i la creativitat, entorn de les relacions saludables i els rols igualitaris i no estereotipats. Fent que les nenes i nens siguin els protagonistes de les seves pròpies històries, treballarem des d’una perspectiva feminista.
Les sessions es duran a terme cada DILLUNS de 18h a 19:30h d’octubre a març. En breu us confirmarem la data exacte d’inici.
FASES 
– Coneixença i cohesió grupal
– Anàlisi dels rols i estereotips de gènere i activació de situacions que volem transformar.
– Creació col·lectiva d’una peça de Teatre Fòrum
METODOLOGIA
La Metodologia de tot el procés serà participativa i transdisciplinar (diferents llenguatges artístics). La creació col·lectiva de la peça de teatre es farà a partir del que porta el propi grup (temes, interessos, projeccions de futur,…). Utilitzarem tècniques teatrals del Teatre de l’Oprimit (Teatre Fòrum, Teatre Imatge) i d’altres disciplines artístiques.
ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:
Les places són limitades!
Animeu-vos-hi! Ja us diem que pagarà la pena!
AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada