FEM VELA INCLUSIVA EN FAMÍLIA

El Centre Municipal de Vela de Barcelona compta amb una llarga trajectòria impulsant la pràctica de l’esport de la vela així com la voluntat que aquesta pràctica arribi a diversos col·lectius en risc d’exclusió social, tant per crear nous espais d’oci per aquests col·lectius que puguin compartir-los si volen amb les seves famílies, com perquè millorin a nivell psicofísic.  Després de l’èxit de l’edició anterior, l’entitat té especial interès en seguir implementant el projecte Fem vela inclusiva en família: Creació d’espais d’oci familiar,  per trobar nous espais lúdics per compartir amb la famíliaminimitzar els efectes de  la discriminació social i la manca d’igualtat d’oportunitats que viuen les persones amb discapacitat física. Tot plegat en el marc d’una experiència individual i/o grupal,  que es desenvolupa dins un entorn segur i acomodat a nivell físic, psicològic i afectiu. Un nou escenari, “no rehabilitador”, que fa possible que la persona guanyi autonomia mitjançant eines  i materials que li ajuden a desenvolupar-se, descobrir  i enfortir el potencial personal  (apoderament) i la complementarietat grupal.

Es portarà a terme des de novembre fins a maig son dos caps de setmana al mes , els diumenges de 11:00 a 13:00

Si hi ha alguna família amb un infant de 6 a 16 anys amb una discapacitat física que estigui interessat que es posi amb contacte amb en David Colomer social@vela.cat i ell us explicarà el projecte.

Animeu-vos-hi!

Comissió Inclusiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada