EL SAPIENS CONTINUA: XERRADES DE SENSIBILITZACIÓ D’OPEN ARMS A L’ESCOLA L’ARENAL DE LLEVANT

Ja fa algunes setmanes que vam celebrar el 3r Sapiens l’Arenal de Llevant en pro d’Open Arms per la seva encomiable tasca de salvar vides.

Però el Sapiens no ha acabat encara. Des de la Comissió de Solidaritat volíem que aquesta activitat, tot i que és per als adults, arribés també als nens i les nenes de l’escola. Per això, juntament amb l’equip de mestres, vam acordar la participació de l’Escola l’Arenal de Llevant en el nou projecte educatiu d’Open Arms, sorgit de la seva experiència al mar.

En el marc d’aquest projecte, diferents voluntaris d’Open Arms vindran aquesta setmana a totes les classes dels cicles de Mitjans i Grans* a fer unes xerrades de sensibilització on han treballat l’educació en valors, els Drets Humans, l’empatia i el pensament crític.

Aquesta nova metodologia d’Open Arms és coneguda amb el nom d’Educació per la Llibertat. L’essència de l’Educació per la llibertat rau en facilitar competències als nens i es nenes per relacionar-se sense tenir en compte la procedència, color o religió, potenciant relacions que siguin enriquidores, solidàries i positives.

 Els objectius d’aquestes xerrades han estat:

– Fomentar els valors de la compassió, l’empatia, el respecte, la bondat, una consideració positiva cap a tots els éssers vius i, desenvolupar el pensament crític.

– Facilitar competències per a relacionar-se amb els altres que siguin enriquidores, solidàries i positives.

– Provocar la transformació de les actituds, creences i comportaments negatius relacionats amb la nostra connexió amb la resta de persones encaminant-se cap als valors respectuosos i empàtics.

 LES XERRADES TINDRAN LLOC ELS DIES SEGÜENTS:

Dimarts 3,classes de 1r i 5è   /   Dimecres 4, classes de 3r, 4t i 6è   / Dijous 5, classes de 2n

Si ho considereu convenient, podeu aprofitar aquestes xerrades per parlar d’aquests temes amb els vostres fills i filles.

Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.