TALLER “AUTONOMIA DE L’INFANT”

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 30 de gener de 2020  a les 16.45 hores, es durà a terme a la nostra escola el Taller “Autonomia de l’infant”  a càrrec de l’equip tècnic de camí escolar de l’IMEB, per a famílies que estiguin cursant tercer, quart i cinquè de primària en el marc del programa «Camí Escolar, espai amic»;  on les mares i pares conjuntament amb les seves filles i fills reflexionaran al voltant dels entrebancs, pors i dificultats reals que poden sorgir en el seu camí escolar.

Inscripció prèvia a través del següent formulari electrònic. 

S’oferirà servei d’acollida gratuïta a càrrec de l’AFA, cal especificar-ho en la inscripció.

Aforament màxim de 25 participants entre adults i infants. Inscripció oberta a totes les famílies de l’escola, en cas de superar l’aforament màxim tindran preferència les famílies de tercer, quart i cinquè per ordre d’inscripció. El termini d’inscripció finalitza el 24 de gener.

Us adjuntem   informació  més complerta i detallada,  clincant  sobre TALLER AUTONOMIA INFANT” i us animem a participar-hi!!!!

Comissió Fem Barri i Comissió Aprenent Junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada