ENQUESTA SATISFACCIÓ ESPAI MIGDIA I NOVETATS

Benvolgudes familíes, 

Desde l’Espai  Migdia, Closques, cuina justa i  l’escola ens han proposat una enquesta de satisfacció per fer una valoració de l’espai migdia. Teniu temps per contestar-la desde avui fins dilluns vespre.

Com podreu observar, l’enquesta s’envia als pares, però les parts implicades sòn els notres fills i filles que en fan ús de la mateixa, per tant sería bó que l’omplisiu amb ells i elles.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexLy6SW0iMEU9OBS043FPUoUpOwSIwLAAHMPMYCrYtx_NXeg/viewform?usp=sf_link

També indicar-vos  que el propoer  dijous  13 de febrer es farà una reunió a les 16’30  per part de Closques i  Espai Migdia amb els pares i mares  per donar els resultats de l’enquesta, i  resoldre  els prossibles dubtes  que hi hagin.  Per la vostre informació hi haurà a servei d’acollida per aquelles families que així ho necessitin. Ho podeu  fer  via correu electrònic a  arenal.sas@gmail.com, per reservar-ne el servei (màxim 24 hores abans).

Per ultim, també anunciar-vos que  a partir d’ara,  els nens que  demanin dieta se’ls hi donarà  per defecte, aquell dia i  el dia següent (dos dies seguits, excepte si cau en divendres);  per tant, no farà falta que el segon dia es faci la nota corresponent.

Gràcies per la vostre participació.

Espai Migdia.

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.