AQUEST DIVENDRES, XOCOLATADA SOLIDÀRIA!

Vine aquest divendres 14 de febrer a la Xocolatada Solidària!

Què tal una xocolata calenta aquest divendres al sortir de l’escola? I que en dieu si, a més a més, és solidària? Un any més us proposem compartir una nova jornada solidària amb una xocolata i uns melindros, que solidàriament ens brinda Cuina Justa. Hi ha opció de xocolata sense lactosa i dolç sense gluten.

Us esperem divendres que ve, 14 de febrer, a partir de les 16.30h, al pati de l’escola per compartir aquest moment tan dolç i solidari perquè la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació Arrels, que treballa per donar atenció a les persones sense llar de Barcelona.

En la línia de conscienciació de la pobresa, iniciada ja amb la Campanya de Recollida d’aliments, la Fundació Arrels vindrà a l’escola a fer unes xerrades amb els nens i les nenes perquè prenguin consciència d’aquesta situació que pateixen milers de veïns i veïnes de la nostra ciutat.

Per només 2 euros, podreu gaudir d’una xocolata amb melindros per llepar-se els bigotis.

Us hi esperem a tots i totes!

Comissió d’Espai Migdia i Comissió de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada