NOU ESPAI DE LECTURA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,
La comissió biblioteca de l’Afa, està preparada per a redissenyar un racó de lectura a la biblioteca. Volem crear, muntar, organitzar, repensar aquest nou espai amb l’ajut de mares, pares, avis, àvies, tiets, tietes, cosines… que sàpiguen o tinguin ganes de fer alguna d’aquestes tasques:
*instal·lar parquet
*confeccionar, cosir coixins
*fer banderoles
*dibuixar
o el que calgui…
Aquelles persones voluntàries que hi estiguin interessades podeu escriure un correu electrònic a biblioteca@afalarenaldellevant.cat descrivint la vostra proposta, en quina o quines de les tasques podeu ajudar i la vostra disponibilitat. Ens agradraria que aquest nou espai es pogués inaugurar la setmana de Sant Jordi, per tant necessitem moltes mans per a fer-ho possible.
Us hi esperem, famílies!
Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.