CRIDA URGENT DE FAMÍLIES VOLUNTÀRIES

L’AFA, conjuntament amb l’escola, està organitzant la xerrada informativa: “El pas a P3“. Per fer-ho, necessitem famílies voluntàries amb fills i filles que estiguin cursant el cicle d’infantil (P3, P4 i P5) que estiguin disposades a posar en comú informació, experiències i dubtes que es presenten en començar el cicle infantil.

Aquesta sessió informativa està adreçada a mares i pares amb infants que començaran P3 el curs vinent. A la trobada està previst que hi assisteixi part del claustre del cicle d’infantil. La reunió està prevista pel proper 26 de març a les 17h a la nostra escola. Hi haurà servei d’acollida per a les famílies voluntàries.

Us convidem a participar-hi i us demanem que us inscriviu mitjançant el següent formulari com a molt tard fins el dimecres 11 de març.

https://docs.google.com/forms/d/1_8QwyRL85elXLtfivoKplDEpY5MxhP_IhwEabkLebHw/edit

Comissió Aprenent Junts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada