VOLUNTARIS EQC

Bon dia Famílies!

El pròxim 28 de març obrim les portes de l’escola per fer una jornada intensiva de ‘EL QUE CALGUI‘.

Es tracta, com altres vegades, de venir disposat a ajudar en algunes tasques del manteniment de l’escola, ja sigui al pati com a l’interior.

Aquest any desde la comissió de Infraestructures s’ha organitzat una llista de coses a fer i volem que pares i mares amb noms i cognoms es comprometin a venir i ajudar segons les seves habilitats. Per això us passem aquesta enquesta perquè ens digueu la vostra disponibilitat durant aquell dia i quines tasques us veieu capaços de fer.  Si sou experts en algun tema i no podeu venir aquell dia, apunteu-vos igualment, segur que trobem un forat entre tots perquè pugueu col·laborar.

Enquesta- voluntaris EQC

Tota persona disposada a donar-li un rentat de cara a l’escola perquè els nostres infants puguin estar-hi amb seguretat serà més que benvinguda! Així mateix qualsevol eina que faciliti la feina ajudarà a que el procés sigui més afable!

Gràcies famílies! Orgullosos d’aquest AFA, l’escola millora amb l’ajut de tots.

Comissió d’infraestructures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada