INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU 2020 #COVID19

Benvolgudes famílies,

com que la situació d’estat d’alarma en què ens trobem impedirà realitzar la reunió informativa sobre el casal d’estiu, Closques ens ha facilitat l’enllaç a la seva pàgina web. Allà hi trobareu tot el que cal: període d’inscripció (comença demà), preus, modalitats… Si la pàgina web no resol alguna de les vostres preguntes sobre la realització del casal, no dubteu de posar-vos en  contacte amb Closques a través del correu elèctronic específic per a casals.

Esperem que estigueu totes bé i ens tornem a veure aviat.

Comissió Extraescolars i Casals i Closques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada