ENQUESTA SOBRE LA NOVA SITUACIÓ AL SETEMBRE

Famílies,

Com sabeu, aquests últims dies el claustre de l’escola i algunes famílies voluntàries han estat treballant per elaborar el pla de reobertura de l’escola. Aquest pla es farà públic ben aviat i per això, des de l’AFA, us volem demanar que respongueu aquesta enquesta, els resultats de la qual ens ajudaran a tenir una visió d’allò que les famílies pensen i necessiten.

Responeu tantes enquestes com fills tingueu a l’escola.

Responeu com a data límit el diumenge 12 de juliol a la nit, ja que el dilluns 13 a les 8:00 del matí farem el buidatge de resultats per a presentar-los a l’escola.

Els resultats de l’enquesta no seran vinculants, ja que serà l’escola qui decideixi què pot aplicar i què no en funció de la normativa, i en qualsevol moment pot publicar-se una normativa des de la Conselleria d’Ensenyament que sigui d’obligat compliment.

Clickeu aquí

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Junta de l’AFA de l’Escola Arenal de Llevant

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada