INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS, ACOLLIDA I ESPAI MIGDIA FINS AL 28 D’AGOST

 

Benvolgudes famílies, com cada nou inici de curs Closques i Cuina Justa fan difusió dels canals a través dels quals inscriure els nostres fills i filles a l’espai de migdia, acollida i a les activitats extraescolars. La data límit per inscriure’s és el 28 d’agost i és molt important que obriu els formularis perquè a la capçalera hi trobareu les instruccions d’inscripció. Trobareu un formulari d’extraescolars diferent per a cada etapa: petits (P3, P4 i P5), mitjans (1r, 2n i 3r) i grans (4t, 5è i 6è). El formulari de l’espai migdia s’ha d’omplir, tot i que només en feu ús dies esporàdics. Si teniu més dubtes referents a aquests espais, no dubteu de posar-vos en contacte amb Closques a través del seu correu electrònic closques@closques.cat Aquí teniu els enllaços a les inscripcions:

INSCRIPCIÓ ESPAI MIGDIA

INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA PETITS

* INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA MITJANS

INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA GRANS

Acabeu de passar un bon estiu i fins al setembre! Cuide-vos molt!

Comissió Extraescolars i Casals i Espai Migdia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada