CRIDA ATABALATS

Benvolgudes famílies,

el grup de percussió  Atabalats us necessiten i nosaltres els necessitem a ells i elles. Si us agrada la música, les tradicions populars catalanes i participar dels esdeveniments més importants del barri us hi heu d’afegir! No cal que tingueu coneixements de música, només moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé. Els Atabalats ens envien aquest vídeo que han fet amb molt d’enginy per a convidar-vos a formar part del grup de percussió:

                                                          

Us hi esperem!

Comissió Belluga’t i Atabalats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada