ACTA JUNTA OCTUBRE 2020

Bon dia famílies,

La darrera junta de l’AFA, celebrada el passat dimarts 20 d’octubre va estar molt interessant. En aquests dies de pandèmia les famílies estem actives, amoïnades per molts temes i busquem solucions per seguir el bon ritme que portem a l’escola desde que hem començat de nou amb l’escolaritat presencial.

Per aquelles famílies que els pugui interessar estar al corrent de tot el que es va parlar, us deixem l’acta de la Junta en el link de sota.

Us recomaneu posar-vos al dia, d’aquí a no gaire anunciarem la celebració de l’Assamblea de l’AFA, i allà tots els socis hi tenim paraula i vot, estar informat de tot el que es cou a l’AFA és important per prendre decisions.

ACTA JUNTA 20.10.2020

Continuem famílies!!

Junta de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada