OPERACIÓ COMPOST

Hola famílies de l’Arenal!
Ens engresquem en un nou projecte!
L’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou ens ha proposat ser part activa en la seva Operació Compost i no hem sabut dir que no!!
Es tracta d’un projecte que es desenvolupa desde l’associació per sensibilitzar al veïnat en la importància del compost i que fan coincidir amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus que es celebra del 21 al 29 de novembre.
AFA i Escola ens adherim encantats a aquesta experiència comunitària de compostar localment la matèria orgànica generada i donar a conèixer a l’alumnat, al professorat i a les famílies els beneficis d’aquest aprofitament.
Durant la setmana que ve es faran dos tipus d’accions:
  • Internament, amb la col·laboració de Cuina Justa farem una recollida de la matèria orgànica que generem al nostre menjador.
  • Per altra banda durant tota la setmana s’habilitarà un cubell a primera hora del matí (de les 8:40 a les 9:05) al carrer Bac de Roda entre les 2 entrades a l’escola, i aquí és on las famílies hi podrem deixar el contingut de la nostra bosseta de matèria orgànica: pell de fruita, restes de verdures, closques d’ou,…

Una de les impulsores del projecte és mare de tres infants a l’Arenal i ens demana VOLUNTARIS. Si hi ha algun pare o mare voluntari durant aquesta setmana per ajudar-la a fer la recollida durant l’entrada als matins, ja sigui tota la setmana o algun dia esporàdic en horari de 8’30h fins les 9’15h, serà molt ben rebut. Poseu-vos en contacte amb l’AFA o amb la nostra comissió i us comunicarem amb ella.

Clickeu AQUÍ per veure el document explicatiu de com es farà la recollida.

Famílies el planeta és de tots i l’hem de cuidar perquè les nostres futures generacions puguin disfrutar-lo durant molts anys!
Aprenem a fer-ho! Ensenyem a fer-ho!
Comissió Espai Migdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada