ACTA ASSEMBLEA DE L’AFA. NOVEMBRE 2020

Hola famílies!

Fem cinc cèntims de temes tractats a l’Assemblea de l’AFA  que es va celebrar el passat dijous 20 de novembre.

  1. La Junta directiva actual (Presidenta, vice-presidenta, Tresorer i secretària) acaba el seu mandat, després de dos anys, al febrer de 2021. Per donar continuïtat, i degut a que el curs passat, amb el confinament, va quedar tot mig aturat, seguirem fins al final de curs. Aneu pensant en unes pròximes eleccions. 
  2. Pressupost 2019-2020:  Es porta a votació l’Estat de comptes del curs 2019-2020, i s’accepta per majoria. (Vots en contra: 0, Abstencions: 2 , Vots a favor: 48). (Veure detalls a l’acta).
  3. Pressupost 2020-2021:  Es porta a votació el pressupost del curs 2020-2021, i s’accepta per majoria: (persones connectades en el moment de la votació: 53:  Vots en contra: 8, Abstencions: 5, Vots a favor: 37)
    1. La comissió d’Aprenent junts ens explica que degut a la pandèmia, i de la normativa sanitària on no es permeten reunions amb grups de gent elevat i/o no pertanyents al mateix grup bombolla, s’han plantejar continuar fent xerrades o tallers, però en sistema online (virtual). (500€)
    2. La comissió de Coeducació i Feminisme volen destinar el pressupost demanat a engegar un projecte de tallers i xerrades a tres bandes: escola, famílies i alumnat, junt amb associacions com Candela, filalagulla i coeducacció. A més faran altres activitats.  (3000€)
    3. La comissió de comunicació vol llençar l’edició de l’hort número 20, que és la revista de l’AFA, que si es pogués fer, seria en formar fanzine o mini. (500€)
    4. La comissió d’infraestructures ha pressupostat un import de 3.460€ per portar a terme accions EQC (El Que Calgui: accions que es fan, per part de l’AFA, per arreglar, millorar, reparar coses de l’escola) + accions del projecte ombres que encara estan per fer i que ja estaven aprovades d’altres cursos passats. Són diners que ja tenien aprovats.
    5.  La comissió de solidaritat ha rebut 1.000€ de subvenció que van demanar el curs passat com ajuda a la confecció de samarretes per la cursa solidària. S’ha de mirar si és per aquest curs o es pot guardar pel curs vinent. De moment: ho indiquen com a despesa. Per quadrar-ho amb l’ingrés rebut.
    6.  La Comissió de biblioteca ha pressupostat una partida de 1.000€ per continuar amb el seu projecte de fer una biblioteca més agradable.
    7. Belluga’t, com que és qui s’encarrega de fer / organitzar les festes i activitats de lleure de l’AFA, degut a la situació actual de la pandèmia, no ha demanat cap import.
    8. La comissió Espai Migdia ha sabut just la passada setmana que el rentavaixelles està espatllat. Sense rentaplats no es pot fer el servei de menjador. Pressuposten una partida de 6.485,50€. (S’igualen els ingressos pressupostats (18.640€) amb les despeses (18.640€).  (Hi ha un debat obert sobre el tema del rentaplats).
  4. Peticions de l’escola: Cada any, amb el romanent de l’AFA, es pregunta a l’escola quines necessitats tenen, per tal que els hi puguem passar una partida. La Cristina Guijosa, directora de l’escola, ens fa una explicació amplia del problema que tenen i el per què de les seves peticions:
    1. Reforç de les hores de desinfecció: Les hores disponibles pel Consorci no són suficients per cobrir tots els espais amb el nivell de profunditat adequat.
    2. Productes de desinfecció: el Consorci proporciona a l’escola una quantitat insuficient i productes no homologats. (l’escola gasta dues garrafes de producte bactericida i virucida cada setmana i Consorci només els hi dona dues garrafes al mes). 
    3. Rentadora: Per substituir l’anterior que s’ha espatllat (la substitució és més barata que la reparació).
  5. Es debaten els temes i es porten a votació per separat:
    1. Votació per destinar part del romanent a més hores de neteja: (persones connectades en el moment de la votació: 56). Proposta rebutjada. (Vots en contra: 27, Abstencions: 4, Vots a favor: 22).
    2. Votació per destinar part del romanent a productes de desinfecció (persones connectades en el moment de la votació: 56). Proposta aprovada. (Vots en contra: 20, Abstencions: 5, Vots a favor: 27)
    3. Votació per destinar part del romanent a comprar una nova rentadora (persones connectades en el moment de la votació: 56), Proposta aprovada. (Vots en contra: 5, Abstencions: 0, Vots a favor: 48)

Volem demanar a totes les famílies que aportin idees per treballar el tema d’on hem de destinar els diners que no es destinaran a hores de neteja i que per tant queden lliures (són uns 11.000€ que no poden quedar com a superàvit perquè l’AFA és una entitat sense ànim de lucre i no pot tenir beneficis). Us animem a tots a participar amb idees o ve escrivint-nos o ve participant a la pròxima junta. 

En el següent enllaç trobareu l’acta de tota l’Assemblea.

click aquí per veure-la:  ACTA ASSEMBLEA 19.11.20

 

Junta de l’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.