ACTA JUNTA DESEMBRE 2020

Hola famílies!

Abans de res agrair-vos a tots per les fantàstiques propostes que ens heu enviat per invertir els diners del romanent que no van ser aprovats i que encara tenim pendents d’assignació. Recordeu que no podem guardar-los!

A la darrera Junta vam estar parlant-ne i vam estar estudiant la opció de quines es podien portar a votació a l’Assemblea i quines no. Us deixem aquí  les idees que desenvoluparem en un pròxim post perquè a la pròxima assemblea vingueu preparats per la votació.

  1. Es proposa donar els diners a la necessitat que ens va traslladar l’escola a la passada junta: Hores de neteja per poder obrir les aules que ara estan tancades (les 2 aules de ciència, laboratori i biblioteca) o a la meitat del seu ús (ludoteca). La diferència en la votació que es va fer en la passada Assemblea, seria que es proposa que AFA avanci els diners a l’escola i aconseguir que ens el tornin posteriorment amb reclamacions al Consorci. PORPOSTA ANUL·LADA. Dir que, un cop ho vam parlar a junta, vam decidir fer la consulta a la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya FaPaC, i vam concloure que no es pot tornar a proposar aquesta idea després d’haver-se votat a Assamblea una proposta molt semblant.  
  2. Que els diners serveixin com ajuda a les famílies que puguin tenir més necessitats degut a la situació de la pandèmia, per tant, proposen fer reducció de la quota de socis de l’AFA (recordem que són 45€ per família). 
  3. Es proposa un nou projecte sobre compost. La iniciativa que es va fer a l’escola durant una setmana va anar molt bé i es planteja portar endavant un projecte més ambiciós que s’allargui per tot el curs.
  4. Desde l’Associació “in via” ens proposen que la nostra AFA formi part del projecte  “Ubuntu” que és una extraescolar per nens i nenes nouvinguts per reforçar la llengua catalana i per reintegrar-se al barri / escola. 
  5. Es proposa seguir fent el “projecte d’ombres”: possibles projectes: allargar la pèrgola, fer actuacions sobre les grades…
  6. La comissió d’Escola inclusiva ha proposat / demanat part del romanent per comprar llibres sobre inclusió i material de coeducació. L’escola ja no pot seguir fent les maletes lectores (maletes amb llibres i revistes adaptats a l’edat dels infants i que anaven passant de nen/a a nen/a del curs), però si que tenen llibres dins l’aula.
  7. Es proposa fer una tarificació social de la nova extraescolar de batucada, per tal que es puguin apuntar les famílies i que els “Atabalats” no desapareixin. Es proposa que passi a ser una extraescolar familiar on pares i nens puguin disfrutar junts de l’activitat. D’aquí que es pugui fer una tarificació especial, a compte del romanent, perquè les famílies que en condicions normals no poden apuntar-se, però voldrien, es puguin apuntar.

 

Us deixem aquí l’acta de la Junta de l’AFA.

Clickeu al link que es mostra a continuació :     ACTA JUNTA 9.12.2020

Junta de l’AFA de L’Arenal de LLevant 

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “ACTA JUNTA DESEMBRE 2020”

  1. És molt incorrecte el resum que es fa de la proposta número 7, “fer tarifació social de la nova extraescolar familiar de batucada”.
    La tarifació social es fa per a que les famílies que habitualment no fan extraescolars fora de les becades (les esportives) puguin fer-les. El propòsit únic de la proposta és lluitar contra la Segregació Escolar, en els termes que defineix Escola 360 º (que també esmenta la proposta) Tal i com es l proposta fa esment, es planteja com una prova pilot per a que en un futur la resta d’extraescolars tinguin aquesta tarifació.

    En cap cas, no es per “evitar que desapareixen els Atabalats”, que no s’esmenta en cap lloc de la proposta, entre altres coses perquè no és així. De fet si no s’aprova la proposta igualment es farà la activitat familiar i igualment seguiran existint els Atabalats.
    Prego que es modifiqui la redacció (molt tendenciosa i si es deixa com està) i a més , es publiqui la presentació que es va fer de la proposta, i que va ser presentada en temps i forma, per requeriment de la pròpia Junta per a que la gent lliurament (i sense interpretacions de tercers) valori la profunditat i la innovació social que hi ha darrera de la proposta

    Nota: El terme correcte és tarifació ,no tarificació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.