TALLEM EL CARRER BAC DE RODA PER UN ENTORN ESCOLAR MÉS SEGUR I SALUDABLE!

Recordeu Famílies!! Esteu tots i totes convocats el proper divendres dia 29 de gener a les 16:30h per Tallar el Carrer Bac de Roda.

Ja som més de 40 escoles mobilitzades per reclamar un entorn escolar més segur i saludable per els nostres infants.

L’administració competent, està jugant amb nosaltres. Malgrat ser conscients dels greus efectes que pot ocasionar la contaminació en entorns escolars, estan declinant les nostres peticions de reducció del trànsit i la velocitat a l’entorn de l’escola. Podeu consultar el següent tweet de Barcelona Mobilitat on afirmen que la contaminació provoca el 33% dels casos nous d’asma infantil i l’11% dels casos nous de càncer de pulmó.

Posar enllaç tweet: https://twitter.com/BCN_Mobilitat/status/1352198024748015617?s=08

Necessitem famílies per ajudar en les tasques d’organització i preparació de material (cartells, pancartes…). Us podeu posar en contacte amb nosaltres a: fembarri@afalarenaldellevant.cat

Tots els que vulgueu participar en l’elaboració de pancartes, us esperem el proper dimecres i dijous a partir de les 16:30h al Parc de davant l’Escola.

Us deixem on document on podeu trobar idees de pancartes per aquelles famílies que no us pugueu apuntar com a voluntaris, però voleu participar.

Pancartes, cartells i càntics!

Recordem….·        

 • Quan? El divendres 29 de gener, de 16:30 a 17:00
 • On? Al carrer Bac de Roda, a la sortida de l’escola.
 • Qui? Com més millor, grans i petits!

Estem en una situació difícil de pandèmia i, per tant, us recordem que és necessari complir amb les mesures establertes per sanitat:

 •   Mantenir la distància de seguretat
 •   Ús obligatori de mascareta.
 •   Mantenir els grups bombolles de les aules.

Comissió Fem Barri

2 thoughts on “TALLEM EL CARRER BAC DE RODA PER UN ENTORN ESCOLAR MÉS SEGUR I SALUDABLE!”

 1. Buenos días,
  Teniendo en cuenta la situación de Pandemia Mundial considero una negligencia por parte del Afa realizar una manifestación.
  Creo que no es el momento de realizar este tipo de actos en los que se pone en riesgo la vida y los daños colaterales que pueden sufrir los niños y padres que no están de acuerdo ahora mismo con este acto.
  lo más oportuno es paralizar este movimiento hasta que la situación de Covid esté contralado que por lo que parece actualmente no es el caso.
  También querría saber si se ha realizado el comunicado por escrito a la autoridad gubernativa correspondiente, si es asi deseo que se me envíe copia, sino lo tienen procederé a las gestiones oportunas para poner en conocimiento este tipo de acto que va en contra de la salud.
  Quedo a la espera de su respuesta.
  Atentamente
  Sara Vallejo

  1. Benvolguda Sara,

   Comprenem la preocupació que expresses en el teu comentari. Tanmateix, des de la Comissió Fem Barri hem fet les comunicacions necessàries per poder fer el tall de carrer d’aquesta tarda. De fet, la pròpia Guàrdia Urbana hi estarà present, per tal de controlar el trànsit. Per altra banda, aquest tall el faran també, simultàniament, altres 50 escoles de Barcelona, en altres llocs de la ciutat.

   Tal com ja vam manifestar en el post, es prendran totes les mesures de seguretat Covid: distància de seguretat, higiene de mans i mascareta. L’organització posarà gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents i distribuirà a la gent al llarg del carrer Bac de Roda segons les classes a les quals pertanyin els seus fills i filles.

   Rep una cordial salutació,

   Fem Barri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada