BORSA DE TREBALL

Bon dia famílies de l’Arenal!

Tenim dues propostes de feina remunerada per aquelles famílies que hi puguin estar interessades.

OFERTA DE TREBALL PEL PROJECTE PATI. – Desde la Comissió d’Infraestructures estem buscant a una persona amb habilitats i disponibilitat per realitzar obra menor i bricolatge. El projecte d’ombres al pati s’anirà fent per fases i desitgem contractar a una persona per hores (o per dies) per muntar els màstils i les veles, fixar les travesses de fusta i realitzar altres treballs d’aquest tipus que vagin sorgint. Perquè l’AFA els pugui pagar, hauria de tenir la possibilitat d’emetre factura, ja sigui com autònom o empresa.  Interessats posar-se en contacte el més aviat possible amb la comissió a través del mail:  infraestructures@afalarenaldellevant.cat

 

OFERTA DE TREBALL PEL MUNTATGE DE MOBLES PER L’ESCOLA. – L’escola ja ha demanat pressupost per la compra dels mobles que necessitaven per tal d’endreçar els passadissos.  Estem buscant alguna persona interessada en realitzar les tasques del muntatge. Es tracta de muntar estanteries amb els seus caixons corresponents que com ja vam explicar serviran per guardar els abrics de nens i nenes als passadissos de les tres plantes de l’escola. S’han de muntar 66 unitats de mobles i col·locar 448 cistells als espais interiors de les estanteries. Els mobles i els cistells s’hauran de traslladar des d’on l’empresa subministradora els hagi deixat a on l’equip de l’escola ho indiqui (intentarem que el subministrador els distribueixi a les diferents localitzacions de l’edifici).  En principi els mobles no s’han de fixar a la paret, però pot ser que l’escola ens demani fixar-ne alguns.  

La feina s’haurà de fer tan bon punt es faci la comanda. La persona interessada ha de poder fer una factura (ha d’estar donada d’alta com a autònoma), ha de portar totes les eines necessàries i encarregar-se de retirar les restes (cartons, plàstics, etc.) i dipositar-les al contenidor corresponent.   Persones interessades dirigir-se al següent e-mail durant la pròxima setmana :   solidaritat@afalarenaldellevant.cat

Esperem notícies vostres!

 

Junta de l’AFA de l’Arenal de Llevant

 

 

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.