PORTES OBERTES ALS INSTITUTS DE POBLENOU

Benvolgudes famílies,

S’apropen aquells dies de l’any tan emocionants i convulsos en el quals, a les famílies de 6è, ens toca anar fent voltes pel barri (i pel món virtual) per conéixer de primera mà els insituts (adscrits, a data d’avui) que el curs vinent acolliran els nostres estimats/des preadolescents. Per tal d’evitar el col·lapse de finestretes en els vostres navegadors, des de la Comissió de Comunicació us hem preparat unes dreceres estupendes amb els dies i horaris de Portes Obertes que ben aviat tindran lloc de manera presencial i, en la majoria dels casos, telemàticament. Aquí us deixem el resum: 

  • Institut Front Marítim (C/ Espronceda, 34. Tel. 933 03 72 85). Del 3 al 5 de març. PRESENCIALS. Cal trucar per telefon per reservar dia i hora.
  • Institut Icària (C/ Dr. Trueta, 81. Tel. 932 25 05 01). 2 i 3 de març, a les 18h. VIRTUALS. En breu penjaran més informació a la seva pàgina web sobre el desenvolupament de les sessions.
  • Institut 22@ (C/ Joncar, 35. Tel. 938 39 41 98). 3 i 4 de març, a les 18:30 hores. VIRTUALS. Cal omplir un formulari d’inscripció per tal d’agilitzar l’organització i que ens atenguin amb les millors garanties. 
  • Institut Quatre Cantons (Camí Antic de València, 37. Tel. 933 03 76 70). Dijous, 11 de març, a les 18h. VIRTUALS. Ara mateix, a la web anuncien que en breu donaran més informació. Desconeixem, per tal, si cal fer inscripció prèvia a les Portes Obertes per poder-hi assistir.
  • Institut Maria Espinalt (C/ Camí Antic de Valencia, 82). Sembla que seran VIRTUALS. En la seva pàgina web anuncien que ens els pròxims dies donaran més informació al respecte.

Que passeu una molt bona setmana!

Comissió de Comunicació

P.D. La informació sobre els dies i horaris de les Portes Obertes l’hem extreta avui. L’ AFA no es fa responsable dels canvis que puguin haver en aquest calendari, així que us demanem que el reconfirmeu a cadascuna de les pàgines web dels instituts quan s’apropi la data en qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada