XERRADA: “ÚS RESPONSABLE DE PANTALLES” A L’ARENAL!

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió Aprenent Junts, estem molt contentes d’anunciar-vos que, el  proper dimarts 23 de febrer, a les 20h, durem a terme la xerrada en format online“Ús responsable de pantalles” a L’Arenal de Llevant.

La xerrada anirà a càrrec del Consell Audiovisual de Catalunya,  i està dirigida a famílies de nenes i nens d’educació infantil i primària que vulguin adquirir les eines necessàries per educar en el bon ús de les pantalles per part dels infants.

La xerrada és gratuïta. Malgrat això, cal que us hi apunteu, i per  fer les inscripcions a la xerrada, és necessari que ho feu mitjançant aquest formulari   fins les 48h abans de l’inici de la mateixa.

Un dia abans de la xerrada rebreu per correu electrònic l’enllaç per accedir a la sessió.

Us hi esperem!

Comissió Aprenent Junts 

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada