GRÀCIES DE NOU FAMILIES! CONTINUEM LLUITANT PER ACONSEGUIR UN ENTORN ESCOLAR MÉS SEGUR I SALUDABLE!

Aquest passat divendres 26 de febrer ho vam tornar a fer, vam omplir el carrer Bac de Roda de vida per una hora! Un divendres més de Revolta Escolar!

Gràcies famílies de l’Arenal per ser-hi! Junts continuem reclamant un entorn escolar més segur, amb menys contaminació i soroll per als nostres infants.

La Revolta Escolar està traspassant fronteres. Ja som més de 100 escoles mobilitzades a Catalunya! A més, ja hi ha escoles de Madrid i França que s’han afegit a aquesta iniciativa.

Gràcies a la vostra participació, l’administració ens comença a escoltar. Aquest dilluns dia 1 de març hem aconseguit reunir-nos amb els Consellers del Districte Sant Martí per explicar in situ la nostra problemàtica. Us anirem informant de les novetats!

Ens retrobem el proper divendres dia 12 de Març a les 16:15h amb més ganes, més gent i més diversió! Aquesta vegada jugarem a saltar la corda i a alguna sorpresa més, acompanyats/des de música escollida pels nostres infants.

Com mes serem, més força podrem fer. Animem a aquelles famílies que vulgueu participar en aquest projecte a contactar amb nosaltres a: fembarri@afalarenaldellevant.cat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.