COMUNICAT DE L’ESPAI MIGDIA

Benvolgudes famílies de l’Arenal,

Des de ja fa un temps venim detectant que la comunicació entre famílies i l’Espai Migdia en referència a temes del menjador no és la correcta.
Quan hi ha hagut un conflicte, les famílies s’han dirigit directament a Closques o a l’escola (bàsicament a la Direcció), quan s’ha de tenir en compte que és l’AFA qui té cedit per l’escola la gestió d’aquesta franja horaria (12:30 a 15:00 h.) i en conseqüència, és l’AFA qui s’encarrega de resoldre i/o donar resposta a qualsevol dubte/ consulta /incidència formulada per les famílies.
A l’Espai Migdia tenim un protocol d’actuació per gestionar els conflictes que succeeixen durant l’hora de dinar i a l’estona del pati. Per aquest motiu és molt important que ens feu arribar totes les vostres preocupacions al mail de la comissió:                      menjador@afalarenaldellevant.cat
Informant-nos de qualsevol tema que pugui afectar als vostres infants o a vosaltres, és la única manera de tenir la certesa de que es farà un seguiment del cas. Ja que som els encarregats de comunicar-ho a qui pertoqui, i de treballar perquè Closques ens faci el millor servei possible. Desde la comissió fem un bon seguiment durant tot el procés, ens assegurem de que totes les parts siguin informades, actuem amb solucions, i quan aconseguim resoldre-ho fem el tancament de la incidència. Aquesta forma de treballar permet que possibles incidències futures que es puguin repetir, es tractin de forma efectiva de seguida.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Comissió Espai Migdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada