NOVETATS JERUSALEMA CHALLENGE DE L’ARENAL

Famílies arenalines,
segur que ja ho heu endevinat. El Jerusalema Challenge de L’Arenal consisteix a ballar totes juntes i junts la cançó del Jerusalema, la mateixa cançó que heu anat escoltant i veient en els anteriors vídeos. Al següent enllaç, hi trobareu tant el vídeo amb tot el ball, com el taller en el qual el nostre professor de dansa ens explica pas a pas com l’haurem de ballar el dissabte 12 de juny:
Us recomanem que el visualitzeu a l’ordinador o en una pantalla gran i que comenceu a practicar-lo i gaudir-ne assajant. Quedarà genial veure que totes les famílies juntes gaudim d’aquesta estona i d’aquest ball. Podeu repassar el ball per parts i repetir les que més us interessin utilitzant l’indicador. Ah, i no us preocupeu, la nostra canalla se’l sabrà perfectament, ja que hi haurà una versió adaptada pels més petits, només pels més petits.
Us recordem que, des d’avui mateix i fins al dia 30 d’abril, podreu adquirir les samarretes que haurem de portar totes i tots durant la ballada a la paret d’entrada i sortida de l’escola al carrer Bac de Roda.
Aquesta activitat es realitzarà seguint totes les recomanacions del Procicat en el moment de la realització del Challenge.
No us ho podeu perdre!
Comissió Belluga´t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada