ÈXIT DE L’INTERCANVI. GRÀCIES L’ARENAL DE LLEVANT!

Famílies i escola, gràcies a vosaltres ho hem aconseguit!

El dilluns 23 d’abril vam poder dur a terme l’intercanvi de llibres de Sant Jordi. La Comissió Biblioteca agraeix molt la col·laboració de les persones voluntàries, dels infants i les seves famílies, i de l’escola. Sense totes vosaltres, aquest intercanvi no hauria estat possible. Tots els nens i nenes van poder tornar a casa amb una nova lectura, un nou llibre on descobrir una història sorprenent, nous personatges i aventures fantàstiques. Res no ens dona més felicitat que veure els infants gaudir de la lectura, sobretot perquè no crèiem que podríem dur a terme l’activitat per la situació que estem vivint. Ara només queda que tornin a l’escola tots els grups i puguin també recollir el seu llibre. Molts d’ànims a l’alumnat que no el va poder gaudir, però no patiu, que els llibres us esperen a l’escola.

Esperem que l’any que ve puguem tornar a gaudir de l’intercanvi de la diada de Sant Jordi. Gràcies comunitat arenalina!

Comissió Biblioteca

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.