JUNTA DE L’AFA. ABRIL 2021

Bon dia famílies arenalenques!

Aquest mes d’abril se’ns ha passat volant i no hem fet la Junta!

Resolem el tema aviat! Aquest pròxim dimecres dia 12 a les 19:00h, es celebrarà el que li direm la junta d’abril.

Us comentem que s’acosta l’hora de renovar Presidència, que la pròxima Comitiva directiva de la Junta necessita candidats i candidates que es presentin a les eleccions per poder canviar els càrrecs  (President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Tresorer/a). Aquelles persones emprenedores, amb ganes de treballar conjuntament amb l’escola i amb els pares i les mares tant implicats i implicades de les diverses comissions de l’AFA, que es vagin preparant, i que vinguin a junta, que ens ho expliquin, que vegin que AFA som tots, i que gràcies a AFA, els nostres infants viuen experiències més enllà de l’escola.

No us desentengueu de l’AFA, segurament feu ús d’algun dels serveis i/o activitats que s’organitzen desde l’associació, per tant…. VENIU, OPINEU, PROPOSEU, FEU… treballeu per tenir una escola amb serveis, amb activitats extres a les de l’escola, i en tot allò que calgui per enriquir als nostres infants!

Els nens i les nenes de l’Escola Arenal de Llevant ens necessiten!

Conecteu-vos al següent link:   https://meet.google.com/zuj-ixhk-yyg   o bé obre Meet i introdueix aquest codi: zuj-ixhk-yyg

Junta de l’AFA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada