INFORMACIÓ PRÀCTICA PEL JERUSALEMA CHALLENGE

Benvolgudes famílies,
Ja s’acosta el final del curs 20-21. Un curs difícil, inicialment, amb molts reptes i ara veiem tot el que hem aconseguit.
Desde la comissió de Belluga’t i amb la col.laboració de l’escola, us hem proposat un repte diferent i divertit: el Jerusalema Challenge. 
Per nosaltres ha estat un gran repte: aconseguir la vostra confiança per participar. I ho hem aconseguit!!!
Més de 370 persones ens heu donat les vostres dades. Un repte per totes i tots, perquè malgrat la COVID, ens tenim les unes a les altres, tenim esperança, ganes i forces per continuar, un futur… Un futur de la família de L’Arenal de Llevant. MOLTES GRÀCIES per creure-hi!!
ON, HORA? 
Doncs ens trobarem aquest dissabte 12 de juny, a l’Auditori Gran del Fòrum. Obrirem les portes a les 10 h, on us prendrem la temperatura i us donarem una mica de Gel Hidroalcohòlic, anireu entrant i buscant les marques marcades a terra. Marques que estaran distanciades unes de les altres, dos metres. Estaran davant la tarima.
En aquestes marques, és on haureu de ballar el Jerusalema.
El Jose i L’Aitana, els nostres professors, estaran a dalt la tarima i començaran amb l’animació, estiraments… a les 10:30H
Recordeu que abans de començar, els majors de 6 anys, hauran de portar mascareta posada, tota l’estona. Tan bon punt comencem i tothom estigui a lloc, us podreu treure la mascareta perquè estarem ballant i fent esport.
Cap a les 11:30 les 12 h, donarem per acabat el Jerusalema Challenge. Per si no coneixeu la zona, hi ha una zona de bany just al costat.
QUE CAL PORTAR?
Porteu la samarreta posada, aigua per beure, crema protectora solar i moltes ganes de passar-ho bé. Ballarem diverses vegades la cançó del Jerusalema i les gravarem.
Tenim voluntaris per fer-ho. Però si coneixeu algú, que en lloc de ballar vulgui gravar i donar també ella o ell la seva versió, que es posi en contacte amb nosaltres a bellugat@afalarenaldellevant.cat.
Us adjuntem el planell d’ubicació i on estarà situada la porta d’entrada. Fins dissabte. Volem passar-nos-ho molt bé, acompanyans!!
Comissió Belluga’t ( Afa L’Arenal de Llevant)

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.