FAMÍLIES, LA BIBLIOTECA US NECESSITA

Benvolgudes famílies,

en el marc de les reformes i canvis que s’han produït a l’escola aquest estiu, la biblioteca ha estat desmuntada per a poder pintar-la i fer-li una neteja a fons. Com a conseqüència d’aquestes actuacions, actualment tot està fora de lloc: prestatges i llibres, coixins…

És per això que us necessitem. Cal tornar a muntar-la i les vostres mans ens seran de gran ajut. Recordeu que de la biblioteca en depenen el préstec de llibres, la carpeta viatgera i un espai on fomentar la lectura des de ben petits, a més de la possibilitat de tenir la zona habilitada perquè s’hi puguin dur a terme altres activitats en hores lectives.

Ens organitzarem en tres jornades de treball, el 13, 14 i 15 d’octubre entre les 15:00 i les 17:30. Les persones voluntàries que s’hi vulguin inscriure només han de fer-ho per una de les tres jornades i hauran d’enviar un correu a biblioteca@afalarenaldellevant.cat especificant el nom complet, el número de telèfon i la disponibilitat (jornada triada per a ajudar). L’AFA oferirà acollida gratuïta per aquelles persones que necessitin deixar-hi els infants.

Moltes gràcies, comunitat. Us hi esperem!

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.