XOCOLATADA SOLIDÀRIA: RECAPTACIÓ, REGALS I AGRAÏMENTS

Divendres passat, els voltants de l’escola es va tornar a omplir de famílies Arenalines que gaudien d’una xocolata calenta i melindros solidària, escoltaven contes de sensibilització vers l’autisme i tallaven el carrer Bac de Roda reivindicant un entorn segur i saludable pels nostres infants.

Des de les Comissions de Solidaritat, Fem Barri i Coeducació i Feminisme us volem enviar el nostre més sincer agraïment! Esperem haver posat un granet de sorra en la conscienciació dels nostres infants.

Pel que fa a la Xocolatada Solidària, informar-vos que la recaptació ha estat de 1.088,95€! Aquest import es donarà íntegrament a la Fundació Inés Arnaiz, que atén ales infants i famílies afectats per cardiopaties.

Us deixem aquí també la llista de números guanyadors de les rifes. Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores!

Qui no recollís el seu regal divendres, pot fer-ho a la Secretaria de l’Escola preguntant per la Marta Jara durant l’horari SAS (dilluns i divendres de 9 a 10h i dimecres de 16:30 a 18h). No us oblideu de portar el vostre número premiat!  Els regals es guardaran fins el 8/4/2023. A partir d’aquesta data, els números premiats no seran vàlids.

Des de la Comissió de Solidaritat, volem fer extensiu el nostre agraïment, a més de les famílies participants:

– a tots els nens i nenes pels seus dibuixos fantàstics

– a les famílies voluntàries

– a Cuina Justa per preparar una xocolata espectacular.

– a les empreses col·laboradores que ens han donat els seus regals per a les rifes.

– a la Fundació Inés Arnaiz per les seves xerrades de conscienciació als nostres infants.

– a les Comissions de Fem Barri i Coeducació i Feminisme pel seu suport i col·laboració.

– i com, sempre, a l’Escola que sempre ens acompanya i ajuda.

 

Comissions de Solidaritat, Fem Barri i Coeducació i Feminisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada