TALLER PER LES FAMÍLIES: COM RESOLEM ELS CONFLICTES?

Benvolgudes famílies de L’Arenal,

Des de la comissió mixta de Coeducació, Feminismes i Diversitat, ens plau comunicar-vos que el dimecres 1 de juny, de 16.30h a 18.30h, la cooperativa Fil a l’agulla, en col·laboració amb l’escola, oferirà a les famílies un taller gratuït per pensar, aprendre i adquirir noves eines per resoldre els conflictes. Aquest taller tindrà una segona part, en la qual, també de la mà de l’escola i Fil a l’agulla, les famílies podrem seguir treballant en aquesta línia. Aquesta segona sessió es farà el dimecres 15 de juny, de 17 a 19h, i també serà gratuïta.

El curs passat i aquest que aviat s’acaba, Fil a l’agulla va ser l’encarregada d’oferir formacions i tallers al monitoratge de l’espai migdia, al claustre de professorat i a algunes classes, per enfortir i millorar el treball coeducatiu, la convivència, el respecte i la perspectiva de gènere a dins i fora de les aules.

Estem convençudes que la xerrada-taller de dimecres serà molt enriquidora per tothom, alhora que ens permetrà, com a famílies, retrobar-nos a l’espai escolar i compartir experiències i inquietuds. Per tot això, i perquè cal continuar treballant per una societat equitativa i lliure de violències, us animem participar-hi. Per qüestions logístiques, si voleu assistir a aquesta primera sessió del taller, cal que ens envieu un correu electrònic a feminismes@afalarenaldellevant.cat, indicant el vostre nom i el curs dels vostres fills o filles.

Recordeu que l’AFA cobrirà el servei d’acollida per a qui ho necessiti. Això sí, si n’heu de fer ús, cal que empleneu el següent formulari abans de dilluns 30 de maig (a les 23:59H).

Us hi esperem!

Comissió de Coeducació, Feminismes i Diversitat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.