FESTA FI DE CURS 2022

Benvolgudes famílies,

Com ja Sabeu, des de l’AFA i conjuntament amb les famílies de 5è, estem preparant la festa de fi de curs, que serà divendres dia 17 de juny de 17:30 a 24:00h hores.

A la tarda hi haurà Circ, tallers al rocòdrom , espectacle de Clown , pintacares, photocall, pintat de murals, Paraulògic del Món, diversos tallers proposats per les famílies de cinquè, no us els perdeu !!! …. Després farem un sopar de carmanyola, on cadascú es portarà el seu menjar i el tancament de festa el farà el grup de Rock Soundtrack.

Les famílies abonaran la quantitat de 3€/adult i 1€/infant per entrada. Aquesta quantitat inclou una beguda (llauna) per als adults i un suc o ampolla d’aigua per als nens i nenes. Amb aquests diners, l’AFA pagarà les despeses que genera aquesta festa. Hi haurà control d’accessos per garantir l’aforament de les famílies de l’escola.

Tal com venim fent els darrers anys, els nens faran el sopar de forma més informal amb els seus amics a les grades del pati. D’aquesta manera es pretén donar cabuda a tothom qui ho desitgi. En el moment de fer el pagament de la reserva, us donarem uns tiquets que haureu d’entregar a l’hora de recollir la vostra beguda. Aquest any disposarem de cadires però l’entrada no és garantia de poder-ne disposar.

Per a comprar els vostres tiquets, ho podreu fer el Dimecres 8 al matí, Dijous 9 i Divendres 10  de juny a la sortida de l’escola a la tarda.

NOTA: NO estaran permeses les pilotes mentre duri la festa. Gràcies per la vostra comprensió!

Comissió Belluga´t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.