ET NECESSITEM…… I HO SAPS.

Hola familíes arenalines,                                                         

el temps  no vola, sinó que fa sprints i no hi ha qui l’agafi. Tot s’ha de dir, ens fem grans, si,  i per aixó, necessitem de la vostra ajuda perquè  les comissions de l’Afa pugin tirar endevant  NOUS projectes,  beneficiant-se sobre tot, sobre tot,  les nostres filles i  els nostres  fills.   A continuació us detallem les comissions on  falten mans, peus, caps i  sobre tot,  GANES DE GRESCA (axò no pot faltar mai):

COMISSIÓ BELLUGA’T. Citem textualment:  “Voldríem llançar una crida desde Belluga’t per a buscar nous membres, ara mateix només som tres persones i no donem gaire l’abast,i ens agradaria fer moltes més coses de cara al curs vinent. A més,  les tres sóm mares de filles úniques de segon, aixi que farien falta integrants d’altre cursos.” Cal a dir que, tots els cursos de l’escola tenen assignada alguna activitat, com molts ja sabeu,  i per aixó,  sería bó que hi haguès  més familíes  participants d’altres cursos. SI TENS GANES DE  GRESCA,   NO DUBTIS, APUNTAT A COMISSIÓ BELLUGA’T i  envia’ns un email al següent compte correu:  bellugat@afalarenaldellevant.cat

COMISSIÓ APRENENT JUNTS. La Comissió “Aprenent Junts” NORMALMENT,  organitza tallers i xerrades sobre temes educatius, de participació i benestar. Es tracta de xerrades gratuïtes conduïdes per experts i destinades als pares i mares de l’escola. L’objectiu és oferir a les famílies un espai on compartir inquietuds, reflexions i eines per a saber com atendre les necessitats dels nostres fills i filles. Aquest curs, per manca de peus, mans, i caps, no hem pogut organitzar cap taller ni xerrada. Si en  vols formar part, no dubtis, apunta’t a COMISSIÓ APRENENT JUNTS,  i envia’ns un  email  a xerrades@afalarenaldellevant.cat  i ens possarem en contacte amb tú.

COMISSIÓ FEM BARRI. Fem Barri, somnia en gran! El nostre Barri es diu Planeta Terra. Busquem herois per fer somnis realitat, començant pel Carrer de L’Escola. Un heroi es aquell@ que fa el que pot! Comptem amb tú! Si en  vols formar part, no dubtis, apunta’t a COMISSIÓ FEM BARRI    i envia’ns un email a fembarri@afalarenaldellevant.cat i ens possarem en contacte amb tú.

 

T’HI ESPEREM I HO SAPS¡

AFA L’ARENAL DE LLEVANT.

 

PD. Ep, si vols, pots trastejar pel blog, en l’apartat “Comissions” i si t’animes, apunta’t-hi! No tinguis vergonya, quantes més mans, peus, i caps hi siguem, més divertit ens ho pasarem. Vinga, no ho dubtis¡

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.