Repetim taller per les famílies: Com resolem els conflictes?

Benvolgudes famílies,

Després de l’èxit d’assistència de l’últim taller amb Fil a l’Agulla, i continuant amb el treball iniciat allí amb famílies, repetim l’experiència, i, aquesta vegada, ho farem amb la presència de professors i professores de L’Arenal! La sessió també estarà oberta a tot el personal administratiu, de neteja i de monitoratge que s’hi vulgui sumar. Perquè l’escola som tots i totes qui l’habitem!

Així, doncs, us convidem a participar en la trobada que dinamitzarà la mateixa cooperativa per tal de pensar, pensar-nos i aprendre a educar i educar-nos. Serà un bon moment per fer comunitat, tan necessària després d’aquests dos anys tan llargs d’isolament pandèmic.

Ens trobarem tots i totes a l’escola, dimecres que ve (15 de juny), de 17h a 19h.
El taller és gratuït, però us demanem que escriviu un correu electrònic a feminismes@afalarenaldellevant.cat, indicant el vostre nom i el curs dels vostres fills o filles.

Recordeu que l’AFA cobrirà el servei d’acollida per a qui ho necessiti. Això sí, si n’heu de fer ús, cal que empleneu el següent formulari abans de dilluns 13 de juny (a les 23:59H).


Us hi esperem!


Comissió de Coeducació, Feminismes i Diversitat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.