VOLEM MILLORAR EL PATI!

La Comissió Ombres, Pati i Infraestructures s’ha renovat amb nous membres i es trobarà el divendres dia 4 de novembre a les 16:30h al pati de l’escola per pensar conjuntament les possibilitats de millora del pati i les prioritats, per a un pati més verd, lúdic i amb més espais a l’ombra.

Us invitem a sumar-vos a aquesta trobada per aportar les vostres idees i donar suport a un projecte molt necessari per al benestar dels nostres fills i filles. Les temperatures al pati són inacceptables i cal actuar ara, amb accions concretes per anticipar-nos a l’estiu que ve.

Us hi esperem! 

Comissió Infraestructures

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.