Festa de Benvinguda 2022/23!

Famílies Arenalines, aquest cap de setmana passat, dissabte 5 de novembre, vàrem celebrar la Festa de Benvinguda a la nostra escola.

Va ser una bona oportunitat per conèixer les noves famílies, donar a conèixer les comissions, crear col.laboracions i sinergies, millorar les connexions i veure’ns i coneixe’ns més i millor.

Van haver-hi un munt d’activitats on tots els infants van poder pintar, córrer, jugar, crear i gaudir del sol al seu pati.

Vam arrancar el matí coneixent-nos amb un cafè boníssim que ens va cedir @nomadcoffee i unes galetes preparades amb molt d’amor. Els infants ja tenien preparats espais de joc lliure al pati, muralls de pintura i tallers de creativitat on van gaudir molt!

Després vam fer una Gimcama molt divertida amb el cargol ARE Ii la poma NAL per a seguir coneixent-nos i que els infants ens ensenyessin els espais que tenen al pati de l’escola.

En acabar, vam tenir tallers de costura (cortesia de @vernita.studio), de contacontes amb la Sol de @happysoulbooks i de pintacares, mentre gaudiem d’un menjar increïblement bó i divers al bar. @carnstrinxant ens va cedir embotits per a poder fer entrepans, menjars vegans i de cualitat per part de @veganjunkfoodbar i @concept.pa va aportar el pa.

Addicionalment a les activitats, les 9 comissions de l’AFA vam muntar espais on donar a conèixer la nostra tasca a tothom que s’hi interessava. Us animem a que mireu què fan i qui les integren al nostre blog si no vau poder venir a la festa, i sobre tot, a unir-vos si en teniu ganes o fer-nos arribar qualsevol cosa que creieu interessant.

Recordar-vos que totes les comissions estan formades per mares i pares de l’escola que dediquem el nostre temps lliure a treballar per a que no només el que passa dins les aules conformi l’educació dels nostres infants, sinó moltes més coses que creiem que són rellevants per a construir els nostres valors, com poden ser la diversitat, la lectura, la solidaritat, la seguretat dins i fora de l’escola, les extraescolars, les relacions personals de famílies i infants, etc. És per això que fem una crida per a que aquelles famílies que no ho sou encara, us feu socis de l’AFA i ajudeu amb les vostres aportacions a que puguem seguir treballant envers aquest objectiu.

Dissabte vam poder recollir una xifra de 617 € que aportem íntegrament a l’AFA de l’escola, estem molt contents!

Volem agrair de nou a totes les entitats que van col.laborar per assegurar l’èxit de la Festa i a tots els que hi vau assistir i ho heu fet possible.

Esperem gaudir de moltes més festes al llarg d’aquest curs escolar, això només ha fet que començar i des de la comissió Belluga’t ja estem pensant en la següent, us mantindrem informats!

Seguiu l’AFA a les xarxes socials, a Insta @afa_arenalllevant i a twitter @afalarenal_ per a no perdre-us res i fer créixer la nostra comunitat.

Gràcies de nou!

Comissió Bellugat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.