Presentació de la candidatura a la presidència de l’AFA

Benvolgudes famílies arenalines,


Som la Sílvia Andreu (I3), la Silvia Rubio (1r) i en Carlos Cabañas (1r), i ens presentem com a equip per les pròximes eleccions a la junta de la nostra AFA.
Sabem que són temps complexos i de canvis, però alhora amb noves famílies a les comissions i noves maneres de fer, i nosaltres com ells, venim amb moltes ganes i il·lusió. Volem aprendre de la bona feina de les juntes anteriors, alhora que aportar el nostre temps, dedicació i coneixements per a fer créixer l’AFA i que les famílies us sentiu orgulloses i felices de formar-hi part i participar-hi activament.
La nostra filosofia serà la d’escoltar i aprendre, per després aportar, consolidant allò que funciona i desenvolupant els punts de millora. Escoltar i aprendre tant de l’anterior junta com de totes les famílies que formeu part de l’AFA i de les comissions, per poder entendre les necessitats que hi ha, els recursos que tenim o podem obtenir, i tractar cada proposta com es mereix.


Com a primers objectius tenim fer de l’AFA una entitat transparent i propera, alhora que millorar la comunicació. Volem que tothom conegui la gran feina que fan les famílies implicades a l’AFA i totes les propostes de millora que es treballen o es plantegen cada curs.
Ser comunicatius amb totes les famílies és un deure d’una institució d’aquestes característiques, i creiem que és la manera de què les famílies us sentiu implicades, sigueu més participatives i estigueu més segures de l’atenció i cura cap als vostres infants.


Des de l’AFA, amb tota l’energia del voluntariat, hi ha molta il·lusió per part de les 9 comissions actuals per a donar el millor als nostres infants, i tota aportació econòmica que es rep sempre va dirigida cap als infants i cap a la millora de l’escola, els equipaments, l’entorn i les hores no lectives.
Per altra banda, cal treballar per millorar la situació econòmica de l’AFA. Volem pujar el nombre d’associats, alhora que buscar noves vies creatives de finançament a través d’iniciatives que aportin vida a l’escola i ens ajudin a poder dur a terme aquelles necessitats que no queden cobertes a través de les quotes dels socis. En aquest punt, també volem aplicar més transparència i comunicació amb totes les famílies, ja que l’AFA és de totes.


Sobre nosaltres, som un equip amb un perfil sociable, enèrgic, creatiu i comunicador, amb ganes de poder aplicar el nostre coneixement i la nostra empenta per a millorar l’AFA on calgui i poder ajudar a totes les comissions i famílies amb la nostra gestió, sempre escoltant i aprenent. Som professionals de la comunicació, la creativitat i de la gestió empresarial, però sobretot som famílies amb infants que gaudeixen molt de l’escola, de la gent que en formeu part i de la seva AFA, per això, ens postulem amb moltes ganes de ser un equip molt proper i de què ens conegueu personalment.

Silvia, Carlos i Sílvia.

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “Presentació de la candidatura a la presidència de l’AFA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.