GRAN FESTA DE NADAL

Ha estat fantàstic famílies!

Per primer cop l’Arenal s’ha vestit de Nadal i hem fet bullici nadalenc!

Quin goig que feia el pati, amb la zona del chillout més endolcida que mai! Hem omplert les taules de valent i no hi hagut ningú que es quedés sense berenar! Desde crispetes fins als pastissos més golosos, macarons, i galetes, entrepans i arbrets de nadal de pa de motlle, fruita, no oblidant la deliciosa quiche d’espinacs, formatge i xampinyons, uns rotlles de pasta brisada amb morcilla i mandonguilles, pancakes indis, i la deliciosa xocolata calenta. Tot per xupar-se els dits!

Hi ha qui ha volgut fer-se amb una bossa amb galets, canalons i caldo de Gallina Blanca que ara en aquestes dates et poden salvar un bon àpat.

Les taules dels tallers de Nadal eren plenes! Els infants han decorat una espelma per poder lluir a la taula en aquestes festes, o bé i també han decorat amb corones i capes els Reis d’Orient, mentre que altres han pintat de colors dibuixos variats i uns quants han fet decoracions amb braquillons vestits de gala.

Xerra que xerra, tothom ha pogut trobar-se amb les famílies conegudes i potser fins i tot n’ha conegut de noves, i no és per menys, l’Arenal en festa torna a ser punt de reunió de famílies, famílies que entren amb ganes de fer gresca i xerinola.

La festa ha acabat amb el sorteig de la panera de nadal. El número premiat ha estat el 157, una família de primer ha tingut la sort que no s’esperava i es posarà les botes aquest Nadal gràcies a la iniciativa. Enhorabona!

Tot plegat famílies, des de les diferents comissions de l’AFA i des de la mateixa presidència, us donem les gràcies per la participació tant massiva, segur que tot el que hàgim recaptat farà molt bon profit a aquesta, la nostra escola.

I ara és temps de descans, de recollir-se i aprofitar aquestes dates en família, és per això que us desitgem de tot cor un Bon Nadal i una bona entrada a l’any 2023, que augurem que serà fantàstic.

Junta de l’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.