Despedida de la Presidenta de l’AFA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu la Junta de l’AFA de l’Escola està a punt de renovar-se.

Em dirigeixo a totes vosaltres per agrair-vos el recolzament i la implicació durant el meu mandat, en el que he après moltíssim i que es quedarà a la meva ment com una experiència intensa i enriquidora, on he sigut acompanyada per persones fantàstiques que espero segueixin formant part de la meva vida.

No sempre ha sigut fàcil, hem passat per moltes situacions complexes e inesperades que en alguns moments ens han fet patir, sobretot a l’hora d’haver de prendre decisions fonamentals pel benestar de les nostres filles i fills. De vegades, les diferències semblaven allunyar-nos, però el diàleg obert i el confront costant que sempre han caracteritzat el treball de la Junta, ens han permès superar obstacles i desacords i treballar junts per donar als infants i a les famílies una escola millor.

Després de 4 anys, crec que ha arribat el moment de deixar lloc a noves persones, noves idees i noves energies; m’acomiado amb la convicció d’haver intentat fer la feina de la millor manera possible i amb el desig de que el nou equip que entri a la presidència ho entomi amb forces i ganes. Jo li ofereixo tot el meu suport i acompanyament.

Un agraïment especial a l’Esther, a la Toñi, al Raül i a la Txell, que m’han acompanyat, recolzat i suportat durant tot aquest temps. Tot això no hauria sigut possible sense vosaltres.

Gràcies a totes les vocals i els vocals i a totes les persones implicades en les diferents comissions de l’AFA, que han donat el seu temps e implicació per portar endavant projectes fantàstics dels que totes les famílies hem pogut gaudir.

Tota la meva reconeixença a l’equip directiu i al claustre, per la seva feina de cada dia i per estar sempre disponibles a escoltar, debatre i treballar junts per fer escola més enllà de les classes.

I finalment, gràcies a totes les famílies, que d’una forma o altra, sempre heu estat allí.

Molta sort a qui em prengui el relleu, ens seguirem veient per l’escola!

Lara Piera Rubiolo

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.