REVOLTA ESCOLAR I XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER DIVENDRES

Hola famílies arenalines!

Després d’una parada per agafar forces i vist que les promeses que ens va fer l’Administració l’any 2022 per tal de tenir un entorn escolar més segur i saludable no s’han dut a terme, us convoquem novament al tall de carrer que farem aquest divendres dia 3 a la sortida de l’escola.

Hem de fer veure a l’administració que ja no ens valen les paraules i les promeses, que la seguretat i la salut dels nostres infants és el primer i que no poden continuar fent omissió a les dades de contaminació i soroll que envolten la nostre escola.

I que us semblaria fer el tall prenent una xocolata ben calenta i solidària? Des de la Comissió de Solidaritat han engegat una xocolatada solidària en favor de la Fundació Roure, que atén les necessitats bàsiques de gent gran i famílies sense recursos. A més, la Fundació Roure ens oferirà una xerrada a l’escola per sensibilitzar els nostres infants sobre la importància de donar suport als col·lectius més desafavorits.

Per només 2 euros, podreu gaudir d’una xocolata amb torrada per llepar-se els bigotis (amb opció de xocolata sense lactosa i pa sense gluten). I per només 1 euro podreu participar a la rifa de regals que hem preparat. Compreu les vostres participacions, no us quedeu sense!

Us esperem a totes i tots!

El nostre més sincer agraïment a la comissió Espai Migdia pel seu suport i a La Xup-Xup que ens brinda de forma solidària aquesta xocolata.

Comissió Fem Barri, Comissió Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.