ENQUESTA SOBRE EL SERVEI D’EXTRAESCOLARS I ACOLLIDES

Bon dia famílies,

Desde la Comissió d’Extraescolars i Casals volem saber la vostra opinió sobre la/es extraescolar/rs que els vostres infants estan realitzant, així com els serveis d’acollida que donem desde l’AFA de l’escola.
És per aquest motiu hem ideat una enquesta que ens ajudarà a conèixer les opinions dels usuaris de les extraescolars i també d’aquelles famílies que els agradaria fer alguna extraescolar a l’escola, però que per algun motiu no han realitzat la inscripció. D’aquesta manera avaluarem el moment actual del servei que oferim per treballar en millores constants i augmentar-ne continuament la qualitat.

Us demanem que ens ompliu l’enquesta que us adjuntem. Hem deixat un espai per exposar les vostres opinions i millores i inclús si no en sou usuaris, la possibilitat d’explicar-nos el per què, per tal d’analitzar l’augment de la oferta, el canvi d’horaris, o treballar possibles idees que ens plantegeu.

Si us plau, molt important, ompliu un formulari per infant i per activitat.

FORMULARI D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I ACOLLIDES

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comissió Extraescolars i Casals de l’AFA de l’Arenal de LLevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.