JA SÓN AQUÍ LES EXTRAESCOLARS CURS 2023-24

Hola famílies!!

Avui us portem una informació molt esperada i és que ja ens ha arribat la proposta d’extraescolars per al proper curs. Estigueu ben atents perquè aquest any ve renovada incorporant noves activitats i amb possibilitat d’incloure esmorzar o berenar a les acollides.

Us deixem tota la informació i documents necessaris per iniciar el procés d’inscripció pel proper curs:

  • Informació i normativa d’acollides
  • Normativa d’extraescolars
  • Dossier informatiu de les extraescolars de L’Arenal de Llevant:
    • Fitxes descriptives de cada activitat extraescolar. Al final de cada fitxa (al costat del codi QR) hi ha un link d’accés al formulari d’inscripció d’aquella activitat.
    • Graella setmanal per cursos de les activitats que pot fer cada franja d’edat. Clickant damunt el nom de l’activitat s’accedeix també al seu formulari d’inscripció. Per fer inscripció a les acollides s’ha de clickar a qualsevol dels apartats d’acollida de matí o de tarda de la graella.

Informacions complementàries

Els formularis d’inscripció s’obriran el diumenge 9 de juliol a les 17hs i es tancaran el dilluns 24 de juliol a les 10 del matí.

No s’acceptaran ni es comptabilitzaran les inscripcions de famílies amb pagaments pendents d’activitats extraescolars, casalet i/o acollides del curs passat. Per poder validar una inscripció cal posar-se al dia dels pagaments pendents

La plaça queda confirmada un cop s’ha fet la paga i senyal del mes de juliol (segons consta a la normativa d’extraescolars del curs 23-24).

Per obtenir els DESCOMPTES de L’AFA, heu d’haver pagat la quota del curs 23-24!
Formulari alta/renovació AFA

Us deixem fer la tria.

Bon estiu!

Comissió d’Extraescolars i Casals

Subscriu-te al nostre newsletter!

2 thoughts on “JA SÓN AQUÍ LES EXTRAESCOLARS CURS 2023-24”

  1. Hola, al juliol vau dir que al septembre també podriem inscriure els nens a les extraescolars. És així? Ha començat ja el periode d’incripcions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.